Fotoreizen

Er bestaat geen leukere manier om met fotografie bezig te zijn dan deelname aan fotoreizen. Met een kleine groep collega-fotografen werk je een aantal dagen intensief aan je foto-vaardigheden. Je wordt gecoacht door een ervaren fotograaf Je leert niet alleen van mijn kennis en ervaring, maar ook van elkaar. Je geeft elkaar tips, deelt ervaringen en ’s avonds wordt de oogst van de dag vaak nabesproken. Als jou reisleider-annex-fotocoach ben ook nog eens een kenner van het gebied. Ik neem je mee naar de mooiste landschappen en laat je de beste fotoplekken zien. Jouw winst: behalve een ‘boost’ aan je fotovaardigheden ook een top-week en een lading prachtige foto’s om mee naar huis te nemen! 

          

 

 

 

 

 

Deelnemers Skye Foto-experience 2017 zeggen: ‘A trip to remember’   •  ‘een top-experience’   •   ‘meer dan waar ik op had gehoopt’  •  ‘onvergetelijke workshop’   •   ‘in één week van kiekje naar mijn mooiste foto’s!’

 

Komende fotoreizen

15 t/m 22 mei 2018: Samos, klik voor meer informatie  Samos Photo-experience 2018

13 t/m 21 oktober: Hebriden en Noord-Schotland, klik voor meer informatie Fotoreis Schotland/Hebriden

april/mei 2019: Noord Ierland en Donegal, meer informatie volgt

oktober 2019: Schotland/Skye (herhaling reis 2017), meer informatie volgt

 

Mijn fotoreizen zijn zeer voordelig door mijn goede lokale contacten en het ontbreken van een winst-oogmerk. In mijn algemene voorwaarden wordt het risico voor deelnemers tot een minimum beperkt. Neem gerust vrijblijvend contact op. Bel me op 0615294129!

Algemene voorwaarden fotoreizen