Wegens een dubbele annulering zijn er voor deze unieke reis nog twee plaatsen vrij. Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een mailtje naar Fotografie.edwardmackenzie@gmail.com of een PB’tje via mijn Facebook-account Fotografie Edward Mackenzie.

 

Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is het Walhalla voor de echte landschaps- en natuurfotograaf. Hier is de aarde nog ‘oer’, hier is het licht ongeëvenaard. Edward Mackenzie Photography organiseert van 23 t/m 28 oktober een unieke fotoreis naar dit fotoparadijs. Uniek, omdat we door de samenwerking met de bekende Skye-fotograaf Tim Wilcock op locaties zullen fotograferen die voor anderen verborgen blijven. En omdat we door onze contacten in Schotland dit avontuur voor een scherpe prijs kunnen aanbieden!

Tijdens deze zesdaagse reis brengen we het mooiste van het mystieke Schotse landschap in beeld. Vanaf Glasgow reizen we met een groepje van 4-6 deelnemers met één overnachting naar Skye, waar we drie nachten zullen verblijven en intensief met onze hobby bezig zullen zijn. Op de terugweg bezoeken we o.m. het beroemde Eilean Donan Castle en het dal van Glencoe. Aan de reis kan worden deelgenomen door iedereen die niet voor het eerste een camera vasthoudt, een passie heeft voor fotografie en de lokroep van het prachtige Schotland wil volgen.

Zie voor uitgebreide informatie de Brochure-Skye-foto-experience 2017

 

Share: