Fotoreis Schotland/Skye in de herhaling: 15-21 oktober 2019

De fotoreis 2017 naar Skye (23-28 oktober) is inmiddels geschiedenis, maar de deelnemers zullen het niet snel vergeten: we hadden storm met orkaankracht, hevige slagregens, maar vooral ongelofelijk mooi licht en ook nog eens veel zon. ‘A trip to remember’, ‘top-experience’, ‘meer dan waar ik op had durven hopen’, ‘ik herinnerde mij van Skye slechts de midges, maar deze reis maakte alles meer dan goed!’. De reis leverde de deelnemers naast de prachtige landschappen en een onvergetelijke ervaring ook veel prachtige, eigengemaakte foto’s op. In 2018, van 13 t/m 21 oktober) organiseert Fotografie Edward Mackenzie de volgende Schotlandreis/fotoworkshop (zie elders op deze website) maar in 2019 keren we terug naar Skye, dan één dag langer.

 

Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is het Walhalla voor de echte landschaps- en natuurfotograaf. Hier is de aarde nog ‘oer’, hier is het licht ongeëvenaard. Edward Mackenzie Photography organiseert van 15 t/m 21 oktober 2019 een unieke fotoreis naar dit fotoparadijs. Uniek, omdat we door de samenwerking met de bekende Skye-fotograaf Tim Wilcock op locaties zullen fotograferen die voor anderen verborgen blijven. En omdat we door onze contacten in Schotland dit avontuur voor een scherpe prijs kunnen aanbieden!

Tijdens deze zevendaagse reis brengen we het mooiste van het mystieke Schotse landschap in beeld. Vanaf Glasgow reizen we met een groepje van 4-5 deelnemers met één overnachting naar Skye, waar we vier nachten zullen verblijven in een leuke cottage en intensief met onze hobby bezig zullen zijn. Op de terugweg bezoeken we o.m. het beroemde Eilean Donan Castle en het dal van Glencoe. Aan de reis kan worden deelgenomen door iedereen die niet voor het eerste een camera vasthoudt, een passie heeft voor fotografie en de lokroep van het prachtige Schotland wil volgen.

Zie voor een indruk van de vorige reis de Brochure-Skye-foto-experience 2017

 

 

Share: