Basisworkshop fotografie 18 juni


Word jij ook zo radeloos van al die knopjes op je camera? Of maak je al best leuke foto’s maar wil je groeien als fotograaf? Op zaterdag 18 juni a.s. van 10.00-16.00 uur geef ik weer een basisworkshop voor beginnende en enigszins gevorderde fotografen. Je leert wat over belichting, scherpstelling en compositie. Maar vooral leer je op een andere manier te kijken naar wat je om je heen ziet. Want een leuk object maakt nog geen leuke foto, daar is vooral gevoel en context voor nodig.

De workshop bestaat uit twee delen, met tussendoor een heerlijke lunch. ’s Morgens bespreken we aan de hand van een powerpoint-presentatie de belangrijkste principes van de fotografie. Die brengen we dan ’s middags in praktijk, in en rond het fraaie dorpje Peest (bij Norg). Tenslotte bespreken we elkaars foto’s en krijg je wat handige informatie en tips mee. De kosten bedragen €65.- pp all-in.

Aan deze workshop kunnen maximaal 8 enthousiastelingen meedoen. Ben jij daar één van? Mail me dan op Fotografie.edwardmackenzie@gmail.com of bel me op 06-15294129.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *